Pinksterweekend op De Drenthse Roos

Laat u niet afschrikken door het weer, maar geniet met elkaar van de gezelligheid en van het heerlijke eten wat u gewoon kunt halen op de camping! Maak het u gemakkelijk; op zaterdag komt Patrick met broodje Big en tasty hamburgers, grill menu met brisket en gegrilde kip, gebakken aardappelpartjes, broodjes en sauzen…. en zondag is het smullen met TuttaItalia, dus pizza en meer! Eet smakelijk op De Drenthse Roos!

Vakantie met uw gezin in Het Familiehuis!

Er op uit? Vakantie met het gezin? Het kan op De Drenthse Roos! In onze vakantieboerderij kunt u met uw gezin vakantie vieren of een weekend of midweek weg van alle beslommeringen in deze nare tijd…..Zin in? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden, want die zijn er! tot ziens op De Drenthse Roos!

De boerderij beschikt over een grote, eigen tuin met speeltoestellen en verschillende tractors en een skelter voor de kids…..wij horen graag van u!

Informatie en maatregelen op De Drenthse Roos…wat betreft Corona.

Beste gast/bezoeker,

Met behulp van deze flyer willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. Er is op dit moment geen reden om vakanties te vermijden of af te gelasten. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.

Daarnaast dragen we, zoals u gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op onze locaties. Het virus verspreidt zich vooral via hoest- en niesdruppeltjes die kort in de lucht hangen. Buiten het lichaam overleeft het virus maar kort. Wie geen symptomen vertoont, vormt amper besmettingsgevaar. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we hierin de adviezen van het RIVM en hebben we extra aandacht voor:

Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.

Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.

Kortom; u loopt geen extra risico tijdens uw verblijf c.q. overnachting en kunt zorgeloos van uw verblijf genieten.

Wat kunt u zelf doen?

Het is belangrijk om de standaard maatregelen op te volgen die gelden bij een “normale” griep en verkoudheid, namelijk:

_      Een begroeting op een andere wijze dan een hand, knuffel of kus te geven is prima;

  • Was je handen regelmatig langer dan 25 seconden met water en zeep;
  • Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van je elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg;
  • Meldt u meteen als iemand ziek is door telefonisch contact op te nemen met de plaatselijke huisarts en informeer de beheerder / eigenaar van het  recreatiebedrijf;
  • Telefoon receptie: 0528-391933
  • Telefoon plaatselijke huisarts: 0522-441261

Het actuele nieuws over het Coronavirus vindt u op:

 

https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Een fijn verblijf gewenst en mochten er vragen zijn dan vernemen wij die graag.

Menu