Het is weer Pizzatijd op De Drenthse Roos!

Het is weer pizzatijd op De Drenthse Roos! Len de Pizzaman bakt de komende weken weer de heerlijkste pizza’s bij ons op het terras, waar Len zijn eigen pizzeria opbouwt, onder de veranda! Een ieder is welkom, of u nu op de camping verblijft of uit de buurt komt; kom gerust en geniet van de lekkerste pizza’s! Op zondag 30 juli en op de zaterdagen 5-12 en 19 augustus is de Pizzaman er in ieder geval en misschien nog op zaterdag 26 augustus. Houdt website en/of facebook in de gaten, het zou toch jammer zijn als u de pizzaman zou missen!

De pony-expresss op camping De Drenthse Roos!

Vindt je het leuk eens een ritje te maken met de pony-expresss? Dat kan op camping De Drenthse Roos! Inge rijdt met pony Billy deze zomer regelmatig een rit van ongeveer 3 kwartier tot een uur. De rit kost €5,00 p.p. De eerste 4 ritten zullen zijn op zaterdag 22 juli om 10.00 uur, 11.00 uur, 12.00 uur en 13.00 uur. Wil je mee? Geef je dan op bij de receptie van de camping, er kunnen 4 kinderen mee per rit en VOL IS VOL!

Kamperen met kinderen op camping De Drenthse Roos!

Komt u kamperen op camping De Drenthse Roos? In het seizoen van 2017 is in de Gemeente de Wolden een pilot van start gegaan; kinderen tot 12 jaar zijn toeristenbelastingvrij! Dus boekt u nu in deze gemeente, bijvoorbeeld op camping De Drenthse Roos, dan betaalt u voor de kids tot 12 jaar geen toeristenbelasting! Heeft u al geboekt en is hier geen rekening mee gehouden? Dan regelen we dat meteen bij aankomst! Tot ziens op De Drenthse Roos! De koffie staat klaar….

Menu