Familiehuis

Familiehuis De Drenthse Roos

Tot rust komen, bijpraten en actief bezig zijn met familie of vrienden? Het kan in de nostalgische, rietgedekte boerderij "Het familiehuis De Drenthse Roos", in het idyllische Reestdal waar rust, ruimte en aandacht voor elkaar centraal staan.

Het familiehuis biedt een ideale leefruimte voor grotere gezelschappen of gezinnen als vakantieverblijf voor een weekend of langere periode.   De grote leefkeuken in de boerderij is volledig ingericht om met 20 personen een maaltijd te bereiden en te nuttigen. In de keuken staat een 5-pits gasstel met grote oven, een magnetron en dubbele koelkast.Er zijn 8 slaapkamers, 3 douches, 3 toiletten en 1 urinoir. In de ruime woonkamer kunt u heerlijk relaxen op de bank of luie stoel. Twee kinderstoelen en box zijn ook aanwezig. Met familie of vrienden is het aangenaam vertoeven in het Familiehuis van De Drenthse Roos, op het terras of zelfs bij de open haard binnen, waar genoeg plaats is voor een gezellige maaltijd of spelletjes.

Buiten is bbq met/en open vuur niet toegestaan. Het Familiehuis is ingericht op gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd, net als op de camping.  Voor jongeren is het niet geschikt! Honden hebben we liever niet, maar zijn bij uitzondering toegestaan, dit alleen na overleg. Een pension is even verderop in de straat. U bent onderdeel van de camping dus natuurlijk kunt u, tijdens het kampeerseizoen, gebruik maken van de faciliteiten op de camping, zoals het verwarmde buiten-zwembad (in de zomer).

Familiehuis De Drenthse Roos in het Reestdal in Drenthe
Familiehuis De Drenthse Roos in het Reestdal in Drenthe
Familiehuis De Drenthse Roos in het Reestdal in Drenthe

En wat dacht u van heerlijk vissen in het open water naast de camping of daar waterpret beleven met onze kano's of een eigen bootje!

Wist u dat er elke ochtend verse warme broodjes en croissants te krijgen zijn op de camping? U kunt deze de avond van te voren bestellen bij de receptie op de camping! I.v.m. de voorraad horen wij graag de week van te voren of u eventueel broodjes wilt bestellen. En wilt u dat een cateringbedrijf uw maaltijden verzorgd? Overleg dan eerst met ons wat de mogelijkheden zijn! Een gasbbq is op de camping te huur, vraag het bij de receptie.

Voor informatie en/of reserveren kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier, maar bellen mag ook!

Menu