Camping

Camping

In het schitterende en idyllische Reestdal net buiten De Wijk, vindt u onze heerlijke camping “De Drenthse Roos”. De camping is 2,5 hectare groot met zeer ruime, beschutte grasplaatsen. De plaatsen zijn 150 m2!

In het moderne sanitairgebouw, voorzien van vloerverwarming, bevinden zich voldoende douches en toiletten, ook zijn er privé-wascabines met warm en koud water. Tevens is er een aankleedhoek voor uw baby. Er is een wasserette aanwezig met een wasmachine en een wasdroger. Komt u met een elektrische auto? Wij hebben een laadpunt!

Bij de receptie is een gezellig terras waar u onder het genot van een kopje koffie het dagelijkse nieuws kunt lezen op uw tablet. Ook een ijsje of iets fris serveren wij u met plezier. Tevens tijdens arrangementen en hoogseizoen is er een warme broodjesservice.

De Drenthse Roos ligt aan een riviertje waar u kunt vissen en de kinderen kunnen zwemmen of spelen met hun bootje. Wij verhuren ook kano's, daarmee kunt u een mooie tocht door het poldergebied maken. Ook kunt u het gebied op de fiets verkennen, deze kunt u huren op de camping.

Voor een verfrissende duik hebben wij  een verwarmd zwembad en een apart peuterbad. In de speeltuin bevinden zich: o.a. een tafeltennistafel, een glijbaan, klimtoren, trampoline, schommels en een zandbak.

Wist u dat u in de omgeving van onze camping heerlijk kunt wandelen en fietsen? Ook wielrenners en mountainbikers komen aan hun trekken. Wat dacht u van het beklimmen van de VAM-berg of de MTB-routes van Zuidwolde?

 

Camping De Drenthse Roos in De Wijk in Drenthe
Menu